Webinars

Altijd op de hoogte van innovaties, trends en DeltaPi


De branche is continu in beweging. Gaat het over BIM en Revit software dan bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig brengen we u via onze webinars op de hoogte van innovaties en trends. En laten we zien hoe we met de ontwikkeling van DeltaPi for Revit hierop inspelen en u voorop laten lopen. DeltaPi webinars zijn gratis en u kunt ze vanaf iedere plek met internettoegang volgen.

Heeft u het laatste webinar gemist? U kunt hier het webinar over Deltapi for Revit terugkijken.

 

 
 
 
 
 

Archief

Hieronder vind u de eerdere webinars.

 

 
 
 
You must install Adobe Flash to view this content.
 

Webinar DeltaPi koppeling BIMlink

 

DeltaPi heeft een samenwerking met BIMlink, een interactief cloud-based gebouwdossier dat alle gebouwinformatie op één plek verzamelt. Denk hierbij aan de onderling gecoördineerde gebouwmodellen, oppervlaktestaten, productinformatie etc.

 

BIM-webinar DeltaPi Project Manager


De nieuwe DeltaPi Project Manager is een platform voor functionaliteit in een Revit omgeving. Binnen de Project Manager zijn alle Revit objecten in vorm en parameters beschikbaar. Alle checks die te maken hebben met geometrie en/of informatie kunnen worden uitgevoerd, maar dan in een interface die sneller en eenvoudiger is dan Revit.

 

Webinar DeltaPi koppeling Matrix


Kozijnfabrikanten kunnen nu vanuit MatrixKozijn OptiCalc de kunststof en aluminium kozijnen met een druk op de knop naar DeltaPi halen. DeltaPi zorgt daarna voor een export naar het Revit BIM formaat.

 

Kozijnfabrikanten in de BIM workflow


Kozijnfabrikanten kunnen nu vanuit verschillende CNC software de kozijnen met een druk op de knop naar DeltaPi halen. DeltaPi zorgt daarna voor een export naar het Revit BIM formaat. In een half uur laten wij u zien hoe deze workflow er voor u uitziet.

 

DeltaPi for Revit voor ingenieursbureaus


In een half uur toont DeltaPi haar meerwaarde voor u als ingenieursbureau. Met onder andere functionaliteit voor het beheer van uw Revit bibliotheek. Het snel en eenvoudig inladen van een BIM-model en het doorgronden van het project, door gebruiksvriendelijk en overzichtelijk alle informatie uit het BIM-model te kunnen inzien.

 

DeltaPi for Revit voor architecten


In dit webinar komen de volgende onderwerpen naar voren:
DeltaPi viewer, de kozijnmodule, arceren en maatvoeren, en de Family manager.

 

DeltaPi for Revit voor aannemers


Binnen het BIM-proces speelt de aannemer een belangrijke rol. Afhankelijk van het project moet u zelf bouwkundig modelleren of BIM-projecten coördineren. In deze videao gaan we in op uw rol binnen het BIM-proces en hoe DeltaPi in dit proces ondersteuning kan bieden.

 

DeltaPi for Revit: de Viewer in de praktijk

 

Er is een koppeling ontwikkeld tussen de tabellen van Post & Eger en de DeltaPi viewer onder de naam BIMLINK. Hiermee kan hang- en sluitwerk informatie grafisch getoond en opgevraagd worden. Ook de deur- en ruimtegegevens uit AutoCAD tekeningen, kunnen hier als model in de viewer worden ingelezen.

 

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?